Cuisine

à la carte

Al ruim 25 jaar lang wordt er ergens in de herfst de cuisine-avond georganiseerd door enkele leden van Rapido. Deze avond is van oorsprong ontstaan vanuit het idee dat de mannelijke leden van onze vereniging de vrouwen eens zouden laten zien wat zij allemaal konden in de keuken. Dit was blijkbaar een succesformule want het is uitgegroeid tot een jarenlange traditie.

 

Culinair

Elk jaar heeft deze drukbezochte, culinaire avond een ander thema en wordt de locatie waar het plaatsvindt volledig  aangepast aan het motto. Overdag wordt er met man en macht gewerkt aan het aankleden van de zaal, en de koks  zijn druk in de weer in de keuken ook geholpen door de nodige vrijwilligers. ‘s Avonds worden dan alle gerechten geserveerd in combinatie met een onderhoudend programma. Al met al een mooie avond met veel  lekker eten, een drankje en plezier.

gezelligheid

Dat dit niet zomaar een avondje is blijkt wel  uit de vele uren voorbereiding die er in gaan zitten, vanaf januari wordt er al regelmatig overlegd en naarmate de avond dichterbij komt wordt er steeds meer “ geregeld”.  Toppunt is dan de bewuste dag zelf waarbij het voorkomt dat er met veel mensen op zo’n dag wel 100 uren werk verricht wordt. Dit wordt echter met veel plezier gedaan en het resultaat mag er dan ook elk jaar weer zijn.

Wanneer:

2 gedachten over “Cuisine”

Geef een reactie