Koppeltoernooi

Op 19 maart vindt voor de eerste keer het koppeltoernooi plaats. Dit is een activiteit van BC RAPIDO waarbij je de hele avond met dezelfde partner speelt. Je wordt dus al het ware aan die persoon “gekoppeld”.

Men kan zich van tevoren opgeven voor deze avond door middel van inschrijving via een blad in de zaal, of via de mail. Men geeft zich in principe in koppels op. Je mag je als koppel opgeven met iemand van de club. Maar wil je graag meedoen en heb je geen partner kunnen regelen, kun je jezelf ook alleen opgeven. Iemand die zich alleen opgeeft wordt door de organisatie voor zover als mogelijk is, aan iemand gekoppeld die ook alleen is. Het is echter geen garantie dat je dan kunt spelen, dit is afhankelijk van het aantal “eenlingen”.  Een koppel kan zowel een mix als een dubbel zijn, waarbij je wel een beetje moet opletten dat het geen supersterk dubbel- of mix team wordt. Dus bijv. niet de sterkste 2 heren samen of de sterkste heer en dame. De voorkeur gaat uit naar een mixkoppel, maar aangezien er veel meer heren dan dames zijn, is een dubbel ook mogelijk.

De inschrijving is van 21 februari tot en met 14 maart. Daarna worden er wedstrijden ingedeeld, en op 19 maart (reguliere trainingsavond) worden deze partijen gespeeld. De organisatie doet zijn best om de partijen zo goed mogelijk in te delen. Hoe de indeling en de avond er precies uit komt te zien is nog even afwachten en blijft (voorlopig) een verrassing. De partijen worden (waarschijnlijk) op tijd gespeeld. Het een en ander is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Let op: op 19 maart wordt het toernooi gespeeld, er is die avond dus waarschijnlijk geen mogelijkheid om “gewoon” te komen badmintonnen. Dit is afhankelijk van het aantal opgaves voor het toernooi, en wordt een week van tevoren bekend gemaakt. Aanmoedigen en kijken (vanaf de tribune) kan natuurlijk altijd! Misschien ook leuk voor de niet-spelende leden en/of familieleden, vrienden en kennissen.

Denk vast na over deze nieuwe activiteit en zoek alvast een partner, zodat we er met z’n allen een geslaagd toernooi van kunnen maken.

Wanneer:

  • 19 maart 2020
  • Egerbos

4
Reageer nu...

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Jost

Als je de regels van het toernooi hebt gemist dan kan het resultaat niet optimaal zijn en kom je 2 punten tekort om hoge ogen te gooien en speel je voor Janmetdekortenaam nog 2 partijen die je met uiterste inspanning wint, maar die ook niet meetellen……..

Wiek

Leuke en geslaagde activiteit! Wanneer de prijzen van te voren bekend waren geweest, had ik Jos veel harder laten werken…..

Robd

Het was een super goed geslaagde avond, complimentje aan de organisatie en de fanatieke deelnemers, wordt vervolgd …….?

Marcel Delvaux

Een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar